Jassen

Jassen
Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
Maat
Seizoen
Prijs

 van 97 producten

Loading...
Van hoog naar laag sorteren

 van 97 producten

Loading...
Van hoog naar laag sorteren

Jassen

Jassen Een jas is bijna onmisbaar in elk seizoen en zo ook in je garderobe. Het hebben van een fijne jas voor elk seizoen is een must. Een luchtige zomer jas voor de warmere dagen of een dikke warme jas voor in de winter. Alhoewel de jas moet passen bij het seizoen, mag het design hier niet aan te kort doen. Dit is waar Cars Jeans in gelooft: goede kwaliteit producten met een trendy look en feel. Dit resulteert in een continuerende jassen collectie waarbij, fit, kwaliteit en authenticiteit gepaard gaan met trendy en mooie designs.

Winterjassen

Wanneer de winter het land bereikt, grijp je al snel naar een dikkere jas. Investeren in een goede jas die je de wintermaanden doorheen sleept is daarom belangrijk. Cars Jeans biedt om deze reden verschillende soorten winterjassen aan die jouw door de winter heen slepen. De wintercollectie varieert van gewatteerde jassen en parka’s, waarbij nagedacht is over de stoffen. Zo bevatten onze winterjassen een waterafstotende laag, waarbij de jas je naast het warmhouden ook nog droog houdt!

Zomerjassen

Na regen komt zonneschijn. Zo hebben wij naast de warmere jassen ook een breed aanbod in andere jassen, waaronder zomerjassen. De luchtige jas die je buiten kan dragen, wanneer het een regenachtige zomerdag is of als er een lichte wind waait. De zomerjassen zijn gemaakt van fijne materialen, ideaal voor de warmere dagen!