Jeans

Jeans
Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
Maat
Prijs
Fit

 van 71 producten

Loading...
Van hoog naar laag sorteren

 van 71 producten

Loading...
Van hoog naar laag sorteren

Dames jeans – Cars Jeans

Cars Jeans is al sinds 1982 de jeans specialist van Nederland. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring op gedaan om de juiste pasvorm voor iedere vrouw te ontwikkelen. Er is altijd wel een dames jeans die jij past. Een spijkerbroek is één van de meest veelzijdige kleding stukken in de kleding kast van een vrouw. Je kan deze combineren een blouse voor een nettere uitstraling of een hoody voor de meer relaxte look.

Perfect fit

Voor dames hebben wij verschillende fits in de jeans. Kies je voor een strakke broek of kies je voor de nieuwste mode met een loose fit of flaired jeans.

Super skinny dames jeans

De super skinny is de meest aansluitende fit in de dames jeans. Deze jeans hebben vaak een high rise waist en hebben stretch voor het draagcomfort.

Skinny fit dames jeans

De skinny fit is een strakke spijkerbroek met stretch. De skinny fit is net iets minder strak als de super skinny dames jeans en heeft vaak een medium rise waist hoogte.

Loose fit dames jeans

De loose fit is weer helemaal terug voor dames. De loose fit jeans is een ruime vallende broek met een normale waist.

Flared fit dames jeans

De flared jeans is een spijkerbroek met vanaf de knie. Deze jeans was populair in de jaren 70 maar voor dames weer helemaal terug van weg geweest. Kortom een jeans is er voor elk type lichaam, in onze fit guide kan je goed zien welk model het beste bij jou zou passen. Jeans is ook bij veel gelegenheden goed te combineren. Van sportieve outfit op het sportveld tot een dinertje. Er zijn veel outfits te maken helemaal als je jeans combineert met een van onze T-shirts, truien of blouses. Mocht je meer persoonlijk advies willen hebben, kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.